Markedets største & bedste kompressorer 

Landsdækkende service

​Samme lave priser siden 1994

Ring til os for et uforpligtende tilbud på 97 11 66 11

Facaderens og facaderenovering af alle typer boliger​

Overvejer du at få udført en facaderens eller facaderenovering på din bolig i Ikast, Herning, Silkeborg eller andre steder i Danmark, er vi specialisterne, der kan hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med facaderens og renovering af facade på alle typer boliger, hvorfor vi også kan hjælpe dig med at realisere dit projekt. Ønsker du en effektiv renovering af din facade, anbefaler vi, at du sørger for at sandblæse huset inden.

Har du et hus med synlige mursten, du ønsker pudset eller vandskuret, kan du med fordel sandblæse stenene først. Det giver bedre vilkår i forhold til, når der skal pudses og males. Vi har de rette værktøjer til opgaven og er yderst kvalitetsbevidste, når det kommer til det sidste finish.

Gennemgribende facaderenovering giver et mere holdbart resultat

Der kan være mange årsager til at ville ønske en total facaderenovering. Typisk er det grundet slitage og medtagede facader, der mildest talt får huset til at se ud til at være i en værre forfatning, end hvad det egentlig er. Med en gennemgribende facaderenovering kan du få genskabt facadens energi og liv, men det hele begynder med en grundig sandblæsning.

Man sandblæser det yderste lag af stenen af (brandhuden) for at gøre stenen ru samt for at sikre et godt vedhæft, når man begynder at pudse huset op. Nye mursten i dag er så glatte, at det ikke er muligt af få et ordentligt hæfte uden sandblæsning.

​​

Kontakt os for kyndig vejledning og rådgivning om facaderens

Er du i tvivl om, hvad der kan gøres ved din bolig, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende samtale og ser på din bolig i forhold til en eventuel facaderens eller facaderenovering. Her vil vi vurdere, hvad der skal til for at give boligen nyt liv.

Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så du ender med en god og langtidsholdbar løsning. 

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon

23 72 54 27/40 72 55 23 eller skriv til e-mail info@mobilsandblaesning.dk.​

​Før / Under / Efter

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Mobil Sandblæsning

Frølundsvej 87

7400 Herning

​CVR: 37226750

Telefon oplysninger

Telefon: 97 11 66 11

Mobil: 23 72 54 27

Mobil: 40 72 55 23