Markedets største & bedste kompressorer 

Landsdækkende service

​Samme lave priser siden 1994

Ring til os for et uforpligtende tilbud på 97 11 66 11

Miljøsanering: Vi udfører miljø- og PCB-sanering for dig

Leder du efter en professionel, som tilbyder miljøsanering? Så vil det være et oplagt valg at kontakte Mobil Sandblæsning. Vi er eksperter i miljøsanering, herunder PCB-sanering, som vi udfører for både private og erhverv i Ikast, Herning, Silkeborg og resten af Danmark.

Vi har, med vores erfaring indenfor miljøsanering, kompetente medarbejdere, der er specialister i at sanere for PCB og tungmetaller såsom bly, som er nogle af de sundhedsskadelige og miljøfarlige stoffer, der kan findes i typisk ældre bygninger, som vi arbejder i til daglig.

Vi ved, hvad der skal gøres med de forskellige byggematerialer, og derfor tilbyder vi miljøsanering, som giver god samvittighed. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde eller vores faglige integritet.

Vi har de rette kompetencer til at udføre miljøsanering

Har du et hus eller en bygning, der skal rives ned, så er det faktisk din pligt at finde alle skadelige byggematerialer, da de skal bortskaffes efter gældende regler til miljøsanering.

Vi ved præcis, hvad vi skal se efter, og vi har alle de rigtige maskiner og værktøjer til at udføre et forsvarligt og grundigt stykke arbejde, når der skal udføres miljø- og PCB-sanering.​

Vi kan også medbringe en Modul Miljøsuger til følgende priser:

  • Opstart og levering Jylland / Fyn: 2500 kr. + 2kr. / m2
  • Opstart Sjælland og øerne: 3500 kr. + 2kr. / m2

Skal vi løse opgaven med miljø- og PCB-sanering for dig? Kontakt os

Skal du have professionel assistance til at lokalisere og fjerne skadelige materialer, så står vi klar til at varetage opgaven for dig. Miljø- og PCB-sanering er en af vores store forcer, og du kan være sikker på, at alt bliver udført med omhu og omtanke.

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig et tilbud med en god pris på miljøsanering? Så kontakt os på telefon 23 72 54 27 / 40 72 55 23 eller e-mail info@mobil-sandblaesning.dk.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Mobil Sandblæsning

Frølundsvej 87

7400 Herning

​CVR: 37226750

Telefon oplysninger

Telefon: 97 11 66 11

Mobil: 23 72 54 27

Mobil: 40 72 55 23