Markedets største og bedste kompressorer 

​Samme lave priser siden 1994

Ring til os for et uforpligtende tilbud på 97 11 66 11

Miljøsanering giver god samvittighed​

Hos Mobil Sandblæsning er vi eksperter i miljøsanering, som vi tilbyder i Ikast, Herning, Silkeborg og resten af Danmark. Vi har med vores erfaring inden for miljøsanering kompetente medarbejdere, der er specialister i at sanere for PCB og tungmetaller såsom bly. 

Dette er nogle af de sundhedsskadelige og miljøfarlige stoffer, der kan findes i typisk ældre bygninger, som vi arbejder i til dagligt.

Vi ved, hvad der skal gøres med de forskellige byggematerialer, hvorfor vi tilbyder miljøsanering, som giver god samvittighed.

Vi dokumenterer vores indsats med miljøsanering

Har du eksempelvis et hus eller en bygning, der skal rives ned, er det faktisk din pligt at finde alle skadelige byggematerialer. Det skal bortskaffes efter gældende regler til miljøsanering.

Vi ved, hvad vi skal se efter, og vi har alle de rigtige maskiner og værktøjer til at udføre et forsvarligt og grundigt stykke arbejde.

Modul Miljøsuger kan medbringes

​Opstart og levering Jylland / Fyn 2500kr + 2kr/m2

​Opstart Sjælland og øerne 3500kr + 2kr/m2​

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Skal du have professionel assistance til at lokalisere og fjerne skadelige materialer, er miljøsanering en af vores store forcer. Alt bliver udført med omhu og omtanke, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller faglige integritet.

Kontakt os for at modtage et ganske uforpligtende tilbud din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mobil: 23 72 54 27

Mobil: 40 72 55 23

E-mail: info@mobil-sandblaesning.dk​

Kontaktinfo

​Mobil Sandblæsning

Frølundsvej 87 

7400 Herning

​CVR: 37226750

Vi er medlem af