Markedets største & bedste kompressorer 

Landsdækkende service

​Samme lave priser siden 1994

Ring til os for et uforpligtende tilbud på 97 11 66 11

Sandblæsning tilbydes i hele Danmark​

Om Sandblæsning​

Hvis man overvejer at få boligen vandskuret eller pudset op, er det vigtigt at sand​blæse boligen allerførst. Derved opnår man et holdbart og pænt resultat.


​Det er en fordel, at sandblæse boligen i god tid, så eventuel fugt kan sive ud af murene. Ønsker man at vandskure eller pudse boligen når foråret sætter ind og vejret bliver lunere er det en god idé at bestille tid til sandblæsning allerede nu.

Hvorfor skal man sandblæse?

Med sandblæsning fjerner man alle rester af maling, kalk og løs puds, så det nye lag cement får et godt og bindende underlag.

Ubehandlede mursten skal også sandblæses inden vandskuring, fordi de har en vandafvisende overflade, den såkaldte brændhud der forhindrer vandskuringen i at trænge ind i stenene, og derfor kan man risikere at denne i løbet af få år begynder at falde af igen.​

Ring eller send en mail og få et uforpligtende tilbud - det er helt gratis

​Mobil: 23 72 54 27

Mobil: 40 72 55 23

E-mail: info@mobil-sandblaesning.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Mobil Sandblæsning

Frølundsvej 87

7400 Herning

​CVR: 37226750

Telefon oplysninger

Telefon: 97 11 66 11

Mobil: 23 72 54 27

Mobil: 40 72 55 23