Mobil slyngrensning tilbydes – vi kører ud til kunder i hele Danmark

Arbejder du med forurenede gulve, som trænger til en grundig overhaling? Så kan slyngrensning være løsningen.

Vi tilbyder mobil slyngrensning, hvor vi kører ud til både private kunder og erhvervsdrivende i hele landet. Vi har dog base i Herning, og derfor kommer en stor del af vores kunder fra nærområderne såsom Ikast og Silkeborg.

Har du brug for vores professionelle hjælp, så tøv ikke med at kontakte os – vi står til din rådighed, uanset hvor i landet du befinder dig.

Hvad er slyngrensning?

Slyngrensning er en afrensningsmetode, hvor stålkugler slynges med stor kraft mod overfladen og efterfølgende suges op igen sammen med det afslåede materiale. Arbejdet udføres af en maskine, som kan rense og skridsikre et slemt forurenet gulv. Maskinen anvendes typisk på jern- og betongulv og ved for eksempel nedrivninger.

Maskinen kan blandt andet anvendes på:​

  • Industrigulve
  • Parkeringskældre
  • Skibsdæk
  • Boreplatforme
  • Betonbroer
  • Overdækninger​

Fordelene ved vores metode

Når du anvender slyngrensning på stål eller beton, bliver overfladen ikke bare ensartet, men også helt ren og ru. Den rene og ru overflade sikrer en optimal hæftning.

Det er desuden værd at nævne, at maskinen ikke støver, mens den arbejder, så rummet efterlades ikke med støv i luften. Metoden kan sammenholdes med tør blæserensning, men en væsentlig forskel er netop, at dette ikke støver.

Få et tilbud på mobil slyngrensning lige her!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud med en god pris på mobil slyngrensning, eller hvis du har spørgsmål.

Ring i dag på telefon 40 72 55 23, eller skriv til os på vores e-mail info@mobil-sandblaesning.dk.​

Vi ser frem til at hjælpe dig!

​Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar

Få et uforpligtende tilbud her

Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vil svare hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt